Smal buffervat voor plaatsing in nauwe ruimtes

Project 2 of 13

Smal buffervat voor renovatie projecten en smalle doorgangen!

Het smal buffervat op de foto heeft een diameter van ca.800mm, op deze manier makkelijker te transporteren bij renovatie in gebouwen. Eventueel te koppelen met meerdere exemplaren. De isolatiewaarde van dit smal buffervat kan door toepassing van een harde isolatie nog steeds onder de noemer hoogwaardige isolatie worden gerangschikt (Polyurethaan met een gesloten cel-structuur).
Het betreft buffervaten met onder andere een 3 bar drukversie in bijvoorbeeld 300 of 500 liter uitvoering. Eventueel voorzien van een LK MAX tapwaterspiraal, zijnde een extra hoog gevinde warmtewisselaar met een perfecte warmteoverdracht. Deze spiraal wordt geplaatst over de gehele lengte van het vat, met een hoger rendement als resultaat.

Onder andere uitermate geschikt voor gebruik met een warmtepomp. Eén of twee elektrische weerstanden kunnen tevens (als optie) worden bijgeplaatst ter realisering van hogere gewenste temperaturen.

Wij leveren zowel standaard als op maat gemaakte buffervaten!

Dit type buffervat, ook leverbaar als AKVA PRO Solar!

Naast de genoemde warmtewisselaar voor tapwater, bestaat de mogelijkheid zo een tank te bestellen inclusief een solarspiraal (6m solar voor een 500 ltr uitvoering en 12m solarspiraal voor een 700 ltr versie).

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

Ovale Opslagtank – rechthoekig buffervat

Tevens hebben wij ook een vierkant buffervat en een groter rechthoekig buffervat in ons productgamma, zie voor meer info: ovale opslagtank

Menu