Buffervat voor warmtepomp of extra opslag

Project 3 of 13

Buffervat voor warmtepomp aansluiting – AKVA B

Betreft een simpele basic buffertank, voorzien van geleidingspijpen en hoogwaardige isolatie (naadloos gespoten polyurethaan, +-100mm afhankelijk van het volume). Onder andere bruikbaar als buffervat voor warmtepompen of als extra opslagtank ter aanvulling op andere hybride buffervaten.

Leverbaar in meerdere volumes, onder andere cilindervormig met zij-aansluitingen van 300-2000 liter, alsmede als special tank zeer smal in bijvoorbeeld 100 of 200 liter versie met boven aansluitingen.

Wij leveren zowel standaard als op maat gemaakte buffervaten!

Een warmtepomp tank is standaard uitgevoerd in 3 bar, vanaf 300 liter vaak voorzien van 4 stuks hoofdaansluitingen en een aansluiting voor eventuele installatie van een elektrisch verwarmingselement. Geïsoleerd met 100mm naadloos gespoten PUR, voorzien van een gesloten cel (warmteverlies: +- 1,1 – 1,9°C per etmaal).

Een vergelijkbare buffertank, voorzien van tapwaterspiralen en/of bijvoorbeeld een warmtewisselaar voor zonne-energie is eveneens leverbaar. Het betreft dan een uitvoering als Special tank of het type AKVA GEO, AKVA Solar of AKVA standaard.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

 

Menu